вівторок, 21 січня 2020 р.

1 заняття Школи директора ІРЦ

21 січня 2020 року в межах Школи директора інклюзивно-ресурсного центру за участі Говсієвич І.В., головного спеціаліста відділу дошкільної, загальної середньої, корекційної та позашкільної освіти управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та розробників автоматизованої системи «ІРЦ» проведено методичний семінар-практикум «Документообіг в Інклюзивно-ресурсному центрі. Автоматизація роботи інклюзивно-ресурсного центру в АС «ІРЦ».
Під час заходу учасники ознайомилися з нормативним забезпеченням інклюзивної освіти та охорони праці та безпеки життєдіяльності в ІРЦ, розглянули порядок організації документообігу в ІРЦ, обговорили актуальні питання організації та планування роботи закладу.
Учасникам семінару-практикуму надано практичну допомогу з питань планування роботи з охорони праці, діяльності в оновленій базі АС «ІРЦ», формування статистичного звіту.
У заході взяли участь 32 директора інклюзивно-ресурсних центрів.

Презентацію "Організація роботи з охорони праці в ІРЦ" Астахової М.С., к.пед.н., доцента кафедри соціально-гуманітарної освіти,  розміщено на сторінці "Фахівцям ІРЦ".


Немає коментарів:

Дописати коментар