неділю, 10 лютого 2019 р.

Стартап "Кола друзів"

Шановні колеги! Пропонуємо Вам новий інструмент для роботи з дітьми в класі з інклюзивною формою навчання і не тільки!
У 2019 році буде продовжено навчання педагогічних працівників технології "Кола друзів".
Мета цієї технології - допомога дитині, що має проблеми у спілкуванні з однолітками, знайти друзів, соціалізуватися в умовах закладу освіти.Навчання відбуватиметься протягом 5 заходів, 2 з яких - на базі закладів освіти. Учасники ознайомляться з методологією "Кіл друзів", візьмуть участь в тренінгових заняттях, побачать особливості використання технології у практиці роботи педагогів Харківщини, познайомляться з кращим досвідом застосування технології у закладах Харківської області. На останньому занятті учасники презентують власний досвід організації та проведення кіл друзів в своїх закладах. Під час занять Ви дізнаєтесь нового, знайдете однодумців, набудете позитивний настрій і досвід!
Постійні учасники, що захистять власний досвід, отримають сертифікати із зазначенням загальної кількості годин навчання (20 годин).
Цей пролонгований захід має назву "Стартап "Інклюзивна технологія "Кола друзів". Навчання безкоштовне!!!
До участі запрошуються учителі початкових класів з інклюзивною формою навчання та практичні психологи тих же закладів загальної середньої освіти (пара працівників від закладу).
Умови участі: особисте бажання, відкритість до нового досвіду (інноваційність), уміння "Слухати, чути", завзятість.
Записатися на навчання можливо за телефонами: 097-385-48-48; 095-55-26-380, Колісник Олена Валентинівна. Кількість учасників обмежена. Запис на навчання триває до 15 лютого. Поспішайте!!! Разом ми багато чого зможемо!

Немає коментарів:

Дописати коментар