неділю, 5 травня 2019 р.

Стартап "Коло друзів": 2 зустріч


25 квітня 2019 року на базі Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Люботинської міської ради Харківської області проведено науково-практичний семінар «Технологія «Коло друзів» в системі виховної роботи закладу освіти з інклюзивною формою навчання» у межах стартапу «Інклюзивна технологія «Коло друзів» для вчителів початкової школи та практичних психологів закладів загальної середньої освіти з інклюзивною формою навчання.
У роботі семінару взяли участь 25 педагогічних працівників.
Під час роботи семінару учасники актуалізували уявлення про мету, завдання та особливості запровадження технології «Коло друзів» в умовах Нової української школи, ознайомилися з досвідом застосування технології «Коло друзів» у виховному процесі Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 3 Люботинської міської ради Харківської області.
Щиро дякуємо за співпрацю співробітникам Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Люботинської міської ради Харківської області:
Мельник Наталії Олександрівні, директору,
Титаренко Світлані Вікторівні, заступнику директора,
Товстоп’ятовій Людмилі Валентинівні, учителю;
учням 2-А класу;
а також - Бойко Любові Миколаївні, завідувачу Центру практичної психології та соціальної роботи відділу освіти Люботинської міської ради Харківської області.
Посилання на матеріали семінару (у тому числі - практичні поради щодо запровадження технології "Коло друзів") та фото заходу розміщені на сторінці "Стартап "Коло друзів" цього блогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар